Dags att ordna till trädgården

Det är väl knappast så att någon kan beskylla mig för att ha gröna fingrar, men jag gör i alla fall alltid så gott jag kan i vartenda läge. Jag är en sådan person som tycker om att ha det ordnat omkring mig, och det är därför som jag både lägger krut på att ordna inomhus så väl som utomhus. Jag tycker att trädgården är viktig, och för att jag ska kunna njuta på ett bra sätt där så behöver också rätta saker göras för att omgivningen ska bli tilltalande och rogivande, men det tar sin tid innan man når dit.

Det är därför som jag gärna tar till mig av tips och trix på saker som gör det lättare för mig att få en fin och bra trädgård. I år har jag speciellt kollat in dessa tips, och använt mig av de flesta: http://www.expressen.se/leva-och-bo/tradgard/basta-husmorsknepen-for-tradgarden/?. Det tips som var absolut bäst var det som gällde gräsklippningen. Jag brukar få problem med gräsmattan varje sommar, när gräset dör och en massa mossa växer upp. Det gör att det blir en väldigt tråkig och jobbig gräsmatta, som man inte gärna vill spendera tid på. Därför provade jag att ändra inställningarna på gräsklipparen, och tänk vad bra det faktiskt blev! Min gräsmatta har faktiskt aldrig varit vackrare än vad den är nu!

Ett annat tips som jag definitivt kan tipsa om är det med tejpen och sniglarna. Det är inte heller enbart kring krukor som den fungerar, utan prova att göra det på lite olika ställen så kommer ni att märka att det fungerar förvånansvärt bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *