Det chockerande i liveframträdanden

Jag vill redan nu varna för att det som kommer att spelas upp i den här videon kan verka stötande för en del. Det kanske räcker med att jag säger att det kommer att vara ett liveframträdande av Rammstein för att ni ska bläddra vidare till nästa blogginlägg. Det har sina anledningar och orsaker att det inte är helt lätt att titta på det som detta tyska band gör, men det är samtidigt en del av deras scenshow som har hög chockfaktor, och det är det som gör att man kommer ihåg dem i många år framöver när man sett dem live. Här kommer i vilket fall ett chockerande exempel på vad de gör. Kom ihåg att jag varnade er.

Det är chockerande, brutalt och många gånger äckligt. Men det är också effektfullt, för det här ger publiken upplevelser med bandet som det inte är möjligt att få enbart genom att lyssna på dem via nätet eller på skiva. Det blir någon väldigt intimt av det hela, där det skapas band mellan publik och artist som delar något unikt, och på så sätt är dessa extrema scenkonster något som jag inte vill ska försvinna. Självklart ska det inte vara på riktigt, det är trots allt teater, så det är klart att det finns en gräns.

Men just Rammstein är väldigt bra på att göra dessa spektakulära shower, och de ger därför sin publik något som inte andra har tillgång till, och det tycker jag är att visa sin publik den största respekten för att de kommer och lyssnar live. De får helt enkelt en helt oförglömlig upplevelse med ett band de älskar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *