En riktigt snygg soffa

Precis som att jag gillar bra låtar eller snygga kläder så gillar jag också fina möbler. Allt hänger liksom ihop med min stil och mitt sätt att uttrycka den. Jag kan uttrycka min stil i en t-shirt och jag kan uttrycka den i en soffa, och på tal om soffor så har jag beslutat mig för att köpa en ny sådan. Det blir en soffa som jag länge har velat ha, en så kallad howardsoffa.

Traditionell engelsk inredning
Det som är speciellt med en howardsoffa är just stilen och utseendet. Den är låg, ofta svängd och har mjukt avrundande armstöd. Tänk er ett engelskt bibliotek ungefär, där passar en howardsoffa perfekt. Nu är inte de här sofforna bland de billigaste direkt, men jag har hittat en sida som heter Inside Möbler som säljer howardsoffor till riktigt bra priser.

howard soffa

Nu gäller det bara att bestämma sig för vilken man ska ha, för det finns många som är väldigt snygga. Jag har i alla fall kommit fram till att jag vill ha skinnklädsel. Det är snyggast och det känns också mest ”äkta” på något vis. Det lutar lite åt soffan Brighton. På Inside Möbler får man välja mellan en massa olika skinn och det gör ju att man kan på soffan precis så som man vill ha den. Det gör det förstås lite svårare också då det finns så många olika val och många av dem är väldigt fina, men hellre för många val än för få om ni frågar mig.

Jag tror i alla fall att jag vill ha ett ljusbrunt skinn. Eller mellanbrunt skulle man nog hellre kalla det, för det ska inte vara för ljust. Tänk o’boy ungefär, fast lite mer åt det rödare hållet, eller något. Lite svårt att förklara. Men brun ska den nog vara. Det vore lite coolt med svart också, men det känns som att brunt är hemtrevligare. Svart kan bli lite kallt tror jag.

Det är hur som helst ingen brådska att bestämma sig för det är ingen kampanj eller så utan Inside Möbler har alltid låga priser. Så jag kan ta min tid och komma fram till vad som känns precis rätt för mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *