Min egen träning

Det brukar ju vara så att bloggar många gånger handlar om träning, vad man tränar och hur man tränar. Jag tänkte att jag inte skulle vara sämre. Därför kommer jag att berätta om de olika träningsmetoder som jag använder mig av för att hålla mig någorlunda i form och må bra. Jag har inga ambitioner om att vara någon elit, utan det handlar snarare om att må bra.

Simning

Det här är för mig den bästa träningsmetoden, eftersom att det ger mig väldigt genomgående och bra träning, utan att för den delen slita sönder min kropp. Simning är helt enkelt det perfekta sättet att träna, och man tränar dessutom hela kroppen. Därför brukar jag försöka se till att simma året runt, men det blir mer under vinterhalvåret eftersom att det inte finns lika mycket att göra ut då.

Cykling

Cykling är skönt i dubbel bemärkelse. Dels så är det en träningsform som gör att man får genomgående bra träning för hela kroppen, men det är också ett sätt att uppleva den svenska naturen. Därför brukar jag cykla så mycket som jag hinner och orkar under sommaren, och jag kan verkligen rekommendera er att göra samma sak. Det är en alldeles unik upplevelse.

cykling

Gym

Det som inte simning och cykling ger mig hämtar jag istället från gymmet. Här bygger jag musklerna som inte får tillräcklig belastning under mina övriga träningspass, och det är dessutom träning som gör att jag bli än bättre på att både cykla och simma. Så gymmet är en viktig del i träningen – kanske inte den roligaste delen, men en del som gör det roligare att göra de andra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *