Ordna till hemmakontoret

skrivbordetJag lever ibland i en ganska stor oreda. Det är inte direkt lätt att hålla reda på alla saker som man fyller upp hemmet med, och det är ett begränsat utrymme som man har att jobba med. Det säger ju sig självt att ju mer man fyller på, desto mindre plats kommer man också att ha i slutändan. Därför har jag nu börjat kolla på sätt som får mig att få mer kontroll över saker och ting, och jag har satt mitt fokus på hemmakontoret, med skrivbord och liknande.

Struktur

Att ge mig själv struktur genom att börja sortera saker bättre och kasta sådant som inte behövs känns allt mer aktuellt. Därför är det pärmar, lådor, mappar osv som gäller för mig just nu. Och med hjälp av dessa kommer jag att få riktigt bra koll på vad det är som är viktigt och vad det är som lika gärna kan slängas. På Trademax.se finns det mängder av olika saker som kan hjälpa en med ordningen, och det är precis den sidan som jag har använt mig av för mitt projekt.

Skrivbord

Men jag behöver också ha en plats där allt kan få plats, där pärmar och övrigt kan stå på ett bra sätt och helst kan jag kunna arbeta där också. Därför behöver jag ett ganska stort, och effektivt, skrivbord till mitt arbetsrum. Jag har kollar runt massa och jag tror att skrivbordet Function Plus kommer vara precis ett sådant skrivbord som löser alla mina problem. Det ska bli intressant att se vart det hela slutar, men det går onekligen framåt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *