Välkommen hit!

keyboardAtt blogga, eller inte blogga, det är frågan. Men eftersom att ni just nu läser dessa rader och faktiskt tar er tid till att fortsätta läsa så betyder det att den inledande, retoriska, frågan faktiskt inte har någon betydelse alls. Jag bloggar – därför är jag.

Lite så verkar det fungera i dagens samhälle. Om man inte lämnar sitt avtryck digitalt så verkar det som att man inte längre är en människa som går att definiera. För samhället har utvecklats till en sådan grad att det digitala jaget är något som är närmast självklart numera, och det är en person som man måste ta kontroll över och representera på det sätt man vill. Det betyder alltså inte att ditt digitala jag är den du är, bara att det är en del av dig.

Jag älskar i vilket fall det som nätet har att erbjuda, speciellt när det gäller öppnandet av nya dörrar. Det finns ingen plats som så effektivt kan kasta dig mellan olika världsdelar på bara några ögonblick och vore det inte för nätet så skulle jag vara en människa som kan betydligt mindre än vad jag faktiskt kan idag. Det är inte heller bara lärorikt att befinna sig på nätet, det är också här man upptäcker nya nöjen och saker att fördriva sin tid med. Så är det för mig med musiken, för det är på nätet som jag upptäcker allt nytt, istället för att göra det via andra kanaler.

Så det här kommer att bli en blogg som hyllar nätet, genom att jag finns här, och den kommer mestadels att handla om musik, men ni kommer att för lära känna hela mig och mina övriga intressen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *